Odkup rabljenih vozil, kjerkoli v Sloveniji

Dostopni smo vsak dan, tudi nedelje in praznike od 8.00 ure zjutraj pa vse tja do 21.00 ure zvečer. Pokličite nas na 031/736 – 266 ali pa preprosto izpolnite kontaktni obrazec ali pa nam pošljite večpredstavno sporočilo.

Se odločate za prodajo svojega osebnega avtomobila, ker ste se ga naveličali ali ker so se začele pojavljati težave, je vozilo poškodovano? Vaše prevozno sredstvo ne glede na vrsto (rabljeno osebno vozilo ali rabljeno dostavno vozilo) in lokacijo (po vsej Sloveniji) KAR MINEKS d.o.o odkupi in odpelje na lastne stroške. Kupnino prejmete takoj.

Postopek odkupa rabljenega vozila

Po poslani ponudbi na naš elektronski naslov ali prek telefonskega pogovora se najprej dogovorimo za ogled rabljenega avtomobila, na lokaciji, ki jo predlagate. Ker je čas vsem nam zelo dragocen bomo poskušali postopek opraviti v čim krajšem možnem času. Po samem ogledu in ocenitvi vozila upoštevamo stanje vozila glede na njegov letnik, na zgodovino servisov, prevoženih kilometrih in glede na iskanost avtomobila na trgu rabljenih vozil. Vse skupaj (ogled, ocenitev in prepis rabljenega vozila) traja nekje od 30 minut pa do 1 ure.

PLAČILO IN PREPIS VOZILA

Celotno kupnino za vaše vozilo vam plačamo takoj v gotovini ali vam dogovorjeno kupnino nakažemo na vaš transakcijski račun. Vozilo prepišemo na najbližjih tehničnih pregledih, kjer poskrbimo za prenos lastništva ter odjavo vozila iz prometa. Odjavo vozila opravi lahko le oseba, ki je vpisana kot lastnik vozila v prometnem dovoljenju. V izjemnih primerih lahko vse potrebno uredi druga oseba v lastnikovem imenu. V takem primeru lastnik vozila pooblasti drugo osebo. Pooblastilo je potrebno overiti na upravni enoti ali pri notarju in ga izročiti pooblaščeni osebi.

NAŠE PREDNOSTI

- DOLGOLETNO POSLOVANJE: v našem podjetju poslujemo z 20. letno tradicijo - TAKOJŠNJE GOTOVINSKO PLAČILO: rabljen avtomobil plačamo takoj v gotovini - PRENOS LASTNIŠTVA NA NAŠE STROŠKE: takojšen brezplačen prepis vozila - PONUDIMO NAJVIŠJO KUPNINO ZA VAŠE RABLJENO VOZILO: ponudimo vam najvišjo kupnino glede na trenutne razmere trga z rabljenimi vozili - OGLED VOZILA PO CELOTNI SLOVENIJI: vozilo si ogledamo na predhodno dogovorjeni lokaciji - ODKUP POŠKODOVANIH VOZIL: odkupimo tudi poškodovano vozilo do starosti 15 let.

POZOR, PASTI PRI PRODAJI!

Naj vas v dobri veri opozorimo na najnovejše pasti pri prodaji vozil. Velikokrat se posamezniki zanesejo na družbena omrežja, razne spletne strani preko katerih poteka prodaja rabljenih vozil. Predvsem je potrebno biti pozoren na nešteto možnosti prevar (kot so ponudbe z nakazili iz tujine, prodajo vašega vozila prek posrednikov z overjenim pooblastilom, lažnimi ponudbami prek telefona …). V našem podjetju KAR MINEKS, d.o.o., kjer poslujemo z dolgoletno tradicijo takšnih načinov poslovanja ne uporabljamo. Našim strankam ponudimo korektno ceno za rabljeno vozilo in odkupljeno vozilo odjavimo iz prometa in spremenimo lastništvo na naše podjetje.

DOKUMENTACIJA PRI PRODAJI VOZILA

Pri prodaji rabljenega vozila je potrebno predložiti vso dokumentacijo vozila (servisno knjigo, rezervni ključ, navodila za uporabo, homologacijski kartonček z vpisanimi morebitnimi spremembami na avtomobilu). Ob odjavi vozila iz prometa, je potrebno registrske tablice vrniti. S seboj potrebujete imeti veljavni osebni dokument in bančno kartico. Saj vam ob odjavi vozila preostanek cestnine nakažejo na vaš TRR. Če v prometnem dovoljenju niste vi lastnik avtomobila ampak le uporabnik potrebujete overjeno pooblastilo lastnika vozila.

Če Želite Prodati Vaše vozilo ... Nudimo gotovinski odkup

Če ste se odločili Vaše vozilo prodati ali zamenjati po sistemu STARO za STARO, smo mi pravi naslov.